Post by tarternrycardro on Feb 24, 2022 4:48:26 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ 1LINE – One Line with One Touch ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ 1LINE – One Line with One Touch IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ κωδικοί γεννήτρια primogems ▞▞▞
▞▞▞ 1LINE – One Line with One Touch 2022 version ▞▞▞
Μου αρέσει πολύ αυτό το παιχνίδι. Αλλά υπάρχει ένα πρόβλημα ότι αυτό το παιχνίδι έχει τόσες πολλές διαφημίσεις που πιθανότατα δεν αρέσει στους ανθρώπους. Σκέψου εσύ
είναι εύκολο πολύ καλό όταν νιώθεις μόνος
Ειναι τελειο και δε θελει ιντερνετ 😀
1LINE –只畫一條線,連起全部的點 棋類遊戲 uod
Είναι πολύ ωραίο αλλά δίνει μόνο 2 συμβουλές και χωρίς διαφημίσεις
Αυτό το παιχνίδι είναι καλό και ωραίο να παίζεται. όλα είναι καλά και τίποτα δεν κόλλησε. Προτείνω σε όλους να παίξουν αυτό το παιχνίδι. Στην αρχή νόμιζα ότι αυτό το παιχνίδι είναι γνωστό όπως και άλλα παιχνίδια, αλλά μετά την εγκατάσταση αυτού του παιχνιδιού είναι καλό. Και αυτό είναι άσκηση για τον εγκέφαλό μας. Αυτό το παιχνίδι είναι φανταστικό👌👌👌.
OwO μου αρέσει, αλλά κάνω κάτι λάθος με αυτό επίσης λόγω της έλλειψης γνώσεων και του γεγονότος ότι η σύνδεσή μου στο διαδίκτυο δεν λειτουργούσε σωστά, οπότε λυπάμαι που δεν μπορούσα να απαλλαγώ από τις διαφημίσεις
Είναι πραγματικά ψεύτικο αυτό όχι σαν αυτό το βιέντο αυτό δεν είναι καλό παιχνίδι😡😡🤯😢
Μου αρέσουν αυτά τα παιχνίδια, αλλά αυτό το παιχνίδι ήταν κρεμασμένο το τηλέφωνό μου δεν είχα κανένα πρόβλημα, αλλά αυτά τα παιχνίδια έχουν κάποιο πρόβλημα
Ωραίο παιχνίδι!
Θέλει μυαλό για να το παίξεις !!!!! Από το επίπεδο 15 -16 δυσκολεύει το πράγμα....... Μου αρέσει πολύ πολύ 💜💛💚💙
Είναι ένα διασκεδαστικό παιχνίδι, αλλά έχει πάρα πολλές διαφημίσεις και η διαφήμιση είναι απλώς η ίδια διαφήμιση ξανά και ξανά... κανείς δεν θα αγοράσει τίποτα από αυτές τις διαφημίσεις επειδή οι διαφημίσεις είναι τόσο ενοχλητικές και είναι οι ίδιες, οπότε αν κάποιος αγόρασε κάτι , θα ήταν 1 δόση και όχι ευκαιρία να αγοράσετε άλλα παιχνίδια επειδή είναι η ίδια διαφήμιση.
Etrenteya tdy dj b 42483
Ωραίο αλλά δυσκολεύει περισσότερο
Μου άρεσε πολύ να παίζω αυτό το παιχνίδι, αλλά η συσκευή είπε ότι προσπαθεί να με χακάρει👎👎👎👎😤😤😤😤😤😤😾😾😾😾
Εθιστικές αλλά πάρα πολλές διαφημίσεις
1LINE – ワンタッチで点をつなぐ ボード vhzu
Λατρεύω το παιχνίδι που ξεπέρασα ποτέ το επίπεδο και είναι τόσο εύκολο και λίγο δύσκολο γιατί είμαι έξυπνος και εξαιρετικός στο να λύνω γρίφους και γρίφους, θα είναι εύκολο για μένα, αλλά σε παρακαλώ κάνε το πιο δύσκολο για μένα Λατρεύω αυτό το παιχνίδι.
Ειναι τελειο παιχνιδι
Αυτό είναι ένα πολύ ωραίο παιχνίδι αλλά σε αυτό το παιχνίδι έχει πολλές διαφημίσεις όταν κέρδισα 1 επίπεδο και μετά διαφήμιση αλλά μου αρέσει αυτό το παιχνίδι
καλό παιχνίδι, αλλά βελτιώστε λίγο περισσότερη δραστηριότητα
Ωραία εφαρμογή. Αλλά οι διαφημίσεις για κάθε βήμα είναι ενοχλητικές μπορεί να είναι καλύτερες κατά την έναρξη ή την ολοκλήρωση του σταδίου. Δεν με ενδιαφέρει λοιπόν αυτή η εφαρμογή
Οι διαφημίσεις είναι πολύ ενοχλητικές, πρέπει να δείτε όλες τις διαφημίσεις μόνο μετά από το χρόνο και μετά την εμφάνιση των διαφημίσεων 2 επιπέδων αυτόματα, παρακαλώ διορθώστε το σύντομα... Είναι καλό παιχνίδι, αλλά για μένα πολύ εύκολο, τελείωσα όλα τα επίπεδα σε μόλις 15 λεπτά
Μου αρέσει το παιχνίδι γιατί κάνει την αδελφή μου πολύ έξυπνη και αν θέλετε να κατεβάσετε αυτό το παιχνίδι, κατεβάστε το. Είναι καταπληκτικό☺☺
Οτι καλυτερο
μόλις μπαίνω σε αυτό. είναι πολύ ωραίο μέχρι στιγμής. είναι πιο δύσκολο από όσο νόμιζα όμως. Λοιπόν, μερικά από τα παζλ είναι. θα βαθμολογήσει ξανά αφού παίξω λίγο ακόμα
Age of War استراتژی deq
Τελιοο****
babu να προσέχεις τον εαυτό σου να αγαπάς
Πολύ εύκολο, λύνεται σε δευτερόλεπτα
καλο παιχνιδι αλλα πολλα προσθετα pop up....
1LINE – One Line with One Touch ቦርድ hiia
Μου αρέσει να με προκαλούν. Αυτό είναι ένα μεγάλο παιχνίδι.
Μπορεί να μην πω ότι αυτό είναι το χειρότερο που λατρεύω την εφαρμογή από μόνη της, αλλά λόγω μιας περίπτωσης είναι οι διαφημίσεις, αρχίζει να εμφανίζεται κάθε 10 δευτερόλεπτα και δεν μπορούσα να απολαύσω την εφαρμογή
Πολλές διαφημίσεις... Καλό παιχνίδι
Πραγματικά βαρετό tbh
Το παιχνίδι είναι ωραίο αλλά ξαφνικά αποφάσισε από μόνο του να μην ανοίξει καθόλου. 🙃 Έπαιξα μόνο δύο επίπεδα τη μια μέρα και την επόμενη ανοίγω το παιχνίδι, δεν ανοίγει. Προσπάθησα να το ανοίξω ξανά με απεγκατάσταση και εγκατάσταση, αλλά ούτε αυτό φάνηκε να λειτουργεί. Το παιχνίδι απλά δεν ανοίγει.Δεν ξέρω αν είμαι ο μόνος που το αντιμετωπίζει αυτό, αλλά παρακαλώ αντιμετωπίστε αυτό το πρόβλημα και διορθώστε το.
Μια γραμμή είναι ένα ήρεμο μυαλό γεμάτο σκέψη. Να σε αφήσει χαμένο στο μυαλό σου . Το βαθμολογώ με 5 αστέρια, επειδή είναι εκπαιδευτικό. Το λατρεύω .
Καλό και ενδιαφέρον παιχνίδι, μπορείτε επίσης να παίξετε αυτό το παιχνίδι στον ελεύθερο χρόνο σας επίσης
Όταν κατέβαζα αυτήν την εφαρμογή, περίμενα μια ολόκληρη μέρα για να την εγκαταστήσω και δεν εγκαταστάθηκε ποτέ.
Αυτό το παιχνίδι είναι τόσο φανταστικό, κάντε περισσότερα παιχνίδια σαν αυτό να ευχαριστούν την αγάπη από την aiza
Ομαλό παιχνίδι!! Απλή διεπαφή, εύκολη στη χρήση. Υπάρχουν μερικά δύσκολα σχήματα που προκαλούν το IQ μου. Κάθε έγκλημα είναι πολύ περισσότερο από διαφήμιση.